European Network of Research & Innovation Centres and Hubs ENRIC

17 жовтня 2019 в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника  представниками Європейської мережі Центрів досліджень та інновацій  “European Network of Research & Innovation Centres and Hubs ENRIC” був проведений інформаційний день щодо питань, пов’язаних із виведенням розробок на ринки Європи та США.

З презентаціями виступили Kardon, Béla (Головний науковий співробітник Регіонального центру інформації та наукового розвитку), Buday, Zita (Старший міжнародний експерт) та Dorogi, Ildikó (Міжнародний експерт)

Регіональний центр інформації та наукового розвитку (RCISD) – це інноваційне МСП, засноване вченими та менеджерами з науково-дослідних розробок для проведення наукових досліджень, а також для управління науково-дослідними проектами та участі у проектах координації та підтримки. RCISD – це “місце обміну” між науковими знаннями та управлінськими навичками, які об’єднуються для створення механізмів, надання послуг, налаштування та управління спільною діяльністю.

Гості представили платформу, на якій можуть зустрічатися/спілкуватися декілька організацій з різних секторів, обмінюватися думками та готуватися до спільних проектів. Своїми ресурсами та спеціалізованими інструментами RCISD прагне знизити бар’єр між ідеями та впровадженням, щоб полегшити інноваційним гравцям використання результатів досліджень та внести свій внесок у Європейський дослідницький простір та стійку європейську конкурентну позицію в світовій економіці.

Презентації можна завантажити за посиланнями нижче:

ENRICH in Brazil

ENRICH_in_the_USA_overview_UA

ENRICH_in_the_USA_Services

POSSIBILITY FOR FINANCIAL SUPPORT

Services_IvanoFrankivsk

Session 2 – US Market at a Glance

US_R&D_cooperation_funding_and_partnership_UA