Open for submissions: European Heritage Awards / Europa Nostra Awards 2021

European Heritage Awards / Europa Nostra Awards 2021 відкриті для подання!

Чудова моживість для архітекторів, майстрів, експертів з культурної спадщини, професіоналів, волонтерів, державних та приватних установ та місцевих громад реалізувати свої проекти та отримати винагороду!

Watch video

Нагороди отримають проекти з охорони природи, інноваційні дослідження, багаторічна відданість спадщині професіоналів та волонтерів, виняткові ініціативи з підвищення обізнаності, навчання та освіти.

У 2021 році буде нагороджено до 30 визначних надбань з усієї Європи. З них до 4 переможців отримають гран-прі з грошовою премією 10000 євро. Один переможець також отримає приз громадського вибору після онлайн-голосування, проведеного Europa Nostra.

Крім того, з-поміж поданих заявок також будуть дві спеціальні премії ILUCIDARE за досконалість у галузі інновацій, культури та міжнародних відносин.

Нагороди Європейської спадщини / нагороди Europa Nostra, які були започатковані у 2002 році, підтримуються програмою «Творча Європа» Європейського Союзу. Спеціальні премії ILUCIDARE підтримуються Програмою Європейського Союзу «Дослідження та інновації».

Форми та рекомендації для вступу: www.europeanheritageawards.eu
Кінцевий термін подання: 1 жовтня 2020 р. (Дата надсилання)