Наукова активність

Ваші наукові результати повинні бути представлені у фахових тематичних міжнародних журналах. Слідкуйте за індексом цитування Ваших статей. Беріть участь у наукових конференціях і семінарах для встановлення особистих контактів. Тримайте зв’язок з колегами, учнями, партнерами які зараз працюють в Євроcоюзі. Використовуйте всі наявні можливості для налагодження зв’язків з вченими, що працюють у Вашій області. Зареєструйтеся в мережі LinkedIn (https://www.linkedin.com). Підпишіться на розсилку інформації про потенційних партнерів, яка здійснюється НКП в Вашій галузі. Беріть участь чи ознайомлюйтеся з матеріалами інформаційних заходів Єврокомісії (Інформаційні дні) які організуються з метою надати зацікавленим особам інформацію про нові конкурси та організувати продуктивне спілкування фахівців в певній галузі.

Ознайомтеся з основними ідеями формування Curriculum Vitae. Підготуйте своє CV та короткий опис своєї ідеї чи проекту CV_sample і опублікуйте його на сайті НКП.

Побудуйте на основі своїх наукових ідей коротку презентацію, адаптовану не для наукової аудиторії, а для кола фахівців, що намагатимуться оцінити потенційну суспільну, економічну чи методичну значимість Вашого результату, при цьому чітко визначаючи проблему і окреслюючи як Ваш проект сприятиме її вирішенню.